© Baykuş Haber

Osmaneli Belediyesi Millet Parkı yatırımı hızla devam ediyor

TAMAMLANDIĞINDA BİLECİK VE OSMANELİ’Nİ TURİZM BÖLGESİ HALİNE GETİRECEK “MİLLET BAHÇESİ” PROJESİ HIZLA İLERLİYOR

Bilecik ve Osmaneli için önem taşıyan "Millet Bahçesi" projesi, hızla ilerleyişini sürdürüyor. Bu projenin tamamlandığında, Bilecik ve Osmaneli'nin turizm bölgesi haline geleceği belirtiliyor.

Proje, yaklaşık 10 bin metrekarelik doğal su kaynağı ile beslenen yüzme alanı ve etrafındaki Sakarya Nehri'nin zarif sahilinde yer alacak. Bu sayede, bölge halkı deniz özlemini Millet Bahçesi'nde giderebilecekler. Ayrıca, Osmaneli'de planlanan 500 bin metrekarelik park, 8 bin metrekarelik bisiklet ve yürüyüş parkı ile dikilen 500 bin ağaç, Osmaneli'ni sahil kenti görünümüne kavuşturacak.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Birlik ve beraberlik içinde katkı sağlamak isteyen her kişiye kapılarımız açık. 'Konuşma Yap' sloganı ile örnek projelerimizi hayata geçiriyoruz. Osmaneli, her projesiyle takip edilen ve örnek alınan bir belediye olarak halkımıza hizmet etmeyi sürdürüyor" dedi. Projenin başarılı bir şekilde ilerlemesiyle, Bilecik ve Osmaneli'nin turizm potansiyeli artacak gibi görünüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER