© Baykuş Haber

Osmangazide hijyenik kurban kesimi

BURSA’NIN OSMANGAZİ İLÇESİNDE VATANDAŞLAR, KURBAN İBADETLERİNİ OSMANGAZİ BELEDİYESİ TARAFINDAN 24 FARKLI NOKTADA HAZIRLANAN KURBAN KESİM YERLERİNDE GÜVENLİ VE HİJYENİK BİR ORTAMDA YERİNE GETİRDİ.

Osmangazi ilçesindeki vatandaşlar, Osmangazi Belediyesi'nin 24 farklı noktada hazırladığı kurban kesim yerlerinde Kurban Bayramı ibadetlerini güvenli ve hijyenik bir ortamda gerçekleştirdi. Belediye ekipleri, kesim yerlerinde anında temizlik çalışmaları yaparak kötü görüntülerin oluşmasını önledi.

Osmangazi Belediyesi, vatandaşların kurban vecibelerini sağlıklı ve güvenli bir ortamda yerine getirebilmeleri için bayram öncesi hazırlıklarını tamamladı ve bayram süresince 7/24 hizmet sunmaya devam ediyor.

Kurban Bayramı'nın ilk günü olan bayram namazının ardından vatandaşlar, Osmangazi ilçesinin 24 farklı noktasındaki modern pazar alanlarında kurban kesimlerini gerçekleştirdi. Bu alanlar, güvenli ve temiz bir ortamda kurban kesme imkanı sunuyor.

Osmangazi Belediyesi, kesim yerlerindeki temizliğe özellikle büyük önem veriyor. Musluklar kurban kesimi sırasında su ihtiyacını karşılayacak şekilde yerleştiriliyor, su tankerleri ise sürekli yıkama çalışmaları için hazır bekletiliyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kurban atıklarını toplayarak çevre temizliğini sağlıyor. Vatandaşlara kurban atıklarını toplamaları için çöp poşetleri de dağıtılıyor.

Vatandaşlar, kurbanlarını temiz ve düzenli bir ortamda kesme imkanı buldukları için Osmangazi Belediyesi'ne teşekkür ediyorlar. Kesim yerlerinde tüm ihtiyaçlarının karşılandığını ifade eden vatandaşlar, bu hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getiriyorlar.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, vatandaşların Kurban Bayramı'nı huzur ve güven içerisinde geçirebilmeleri için gerekli tedbirlerin alındığını belirtiyor. Bayram süresince 24 farklı kesim noktasında 1,150 personel ve 133 araçla hizmet sunulacağını vurgulayan Başkan Dündar, vatandaşların sağlıklı ve güvenli bir şekilde kurban kesimlerini gerçekleştirebilmeleri için tüm imkanlarını seferber ettiklerini ifade ediyor.

Osmangazi ilçesindeki kurban kesim yerleri şunlardır:
- Veysel Karani
- Geçit Pazarı
- Bağlarbaşı
- Kükürtlü
- Yeşilova
- Emek
- Dikkaldırım
- Küçükbalıklı
- Hamitler
- Doğanevler
- Alacahırka
- Sırameşeler
- Yunuseli
- Geçit Hayvan Pazarı
- Çirişhane
- Soğanlı
- Yenibağlar
- Hürriyet
- Ziraat Pazarı
- Panayır
- Yenikent Pazar Alanı
- Yunuseli/Akyıldız
- Alemdar Semt Pazarı
- Demirtaş Pazar Alanı

Vatandaşlar, ihtiyaç duydukları her an için 444 16 01 ve 270 70 88 telefon numaralarını arayarak yardım isteyebilirler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER