© Baykuş Haber

Osmangaziden öğrencilere karne hediyesi

OSMANGAZİ BELEDİYESİ, 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ SONA ERMESİYLE HER YIL OLDUĞU GİBİ BU YIL DA PANORAMA 1326 BURSA FETİH MÜZESİ’NİN KAPILARINI ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ OLARAK AÇTI.

Osmangazi Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilere yönelik özel bir etkinlik düzenleyerek Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi'ni ücretsiz olarak ziyaret etmelerini sağladı. Yaz tatilinin başlamasıyla birlikte, öğrenciler müzenin kapılarını ücretsiz olarak aralayarak tarihi bir yolculuğa çıkma fırsatını yakaladılar. Ayrıca, öğrencilere boyama kitapları, bulmacalar ve kalem kutuları gibi eğitim setleri de hediye edildi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 'Karneni Al-Gel' kampanyasıyla öğrencilere güzel bir hediye sunmanın ve tarih bilincini aşılamanın amaçlandığını belirtti. Başkan Dündar, öğrencilerin yoğun bir eğitim dönemi geçirdiklerini ve tatillerini keyifli ve öğretici etkinliklerle geçirmelerini desteklemeyi amaçladıklarını söyledi. Müzenin yanı sıra kazı ve drama atölyeleri, okçuluk ve mehter gösterileri gibi çeşitli etkinlikler de öğrencilerin tatil dönemini dolu dolu geçirmelerini sağlıyor. Başkan, tüm öğrencileri müzeye davet etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER