© Baykuş Haber

Osmangazili atletler Türkiye üçüncüsü oldu

OSMANGAZİ BELEDİYESPOR ATLETİZM TAKIMI, KATILDIĞI KULÜPLER 16 YAŞ ALTI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA ÜÇÜNCÜ OLARAK BURSA’YA KUPAYLA DÖNDÜ.

Osmangazi Belediyespor Atletizm Takımı, Kulüpler 16 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası'nda gösterdiği performansla Bursa'ya bir kupa daha kazandırdı. Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından İzmir'de düzenlenen bu önemli şampiyonada Osmangazi Belediyespor Atletizm U16 Takımı, üçüncülük kürsüsüne çıkarak büyük bir başarıya imza attı. Osmangazi Belediyesi, spor ve sporculara verdiği destekle dikkat çekiyor ve atletizmdeki bu başarılarla bunu kanıtlıyor. Osmangazi Belediyesi Spor Kulübü Atletizm U16 Takımı, bu şampiyonada İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Galatasaray, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Antalyaspor gibi güçlü takımları geride bırakarak Türkiye üçüncüsü unvanını elde etti.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bu başarılı sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti. Başkan Dündar, sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER