© Baykuş Haber

Osmaniye Belediyesinden Babalar Gününe özel anlamlı ziyaret

OSMANİYE BELEDİYESİ’NDEN BABALAR GÜNÜNE ÖZEL ANLAMLI ZİYARET

Osmaniye Belediyesi personeli, Babalar Günü'nü anlamlı ziyaretlerle kutladı. Depremde ailesini kaybetmiş olan belediye personeli Osman Şaşmaz, Gazi İsmail Kaba ve şehit polis memuru Resul Barutçu'nun ailelerini ziyaret ettiler. Aynı zamanda, Yaveriye Mahallesi'ndeki Asri Mezarlık'ta bulunan deprem şehitlerinin kabirleri Türk bayrakları ile süslendi, ziyaretçilere karanfil dağıtıldı ve çeşitli ikramlar yapıldı.

Osmaniye Belediyesi tarafından Babalar Günü dolayısıyla gerçekleştirilen ziyaretlerin ilki, depremde eşini ve iki kızını kaybeden belediye personeli Osman Şaşmaz'a yapıldı. Baş sağlığı dilekleri sunulan Şaşmaz'a çiçek ve hediyeler takdim edilerek Babalar Günü kutlandı.

Ziyaretler devam ederken, Suriye'nin Tel Abyad ilçesindeki polis noktasında patlama sırasında şehit olan polis memuru Resul Barutçu'nun ailesi de ziyaret edildi. Anne Döndü Barutçu'ya çiçek verilirken, baba Remzi Barutçu'ya hediye paketi takdim edilerek Babalar Günü kutlandı.

Son olarak, depremde eşini ve dört çocuğunu kaybeden Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Başkanı Gazi İsmail Kaba'nın evine ziyarette bulunuldu. Başkan İsmail Kaba'ya başsağlığı dilekleri sunuldu ve Babalar Günü için hediye paketi takdim edildi. Ayrıca Kaba ve ailesi ile birlikte, eşinin ve çocuklarının mezarları ziyaret edilerek dua edildi.

Aynı zamanda, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketinde kaybedilen deprem şehitlerinin mezarları da Babalar Günü dolayısıyla Türk bayrakları ile süslendi. Mezarlıkta çadır kurularak Kur'an okunup dua edildi, ziyarete gelenlere Türk bayrağı ve karanfil dağıtıldı, çeşitli ikramlar sunuldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER