© Baykuş Haber

Osmaniye’de, 96 spor kulübüne nakdi yardım ve malzeme dağıtımı yapıldı

OSMANİYE'DE, 96 SPOR KULÜBÜNE NAKDİ YARDIM VE MALZEME DAĞITIMI YAPILDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kütahya’da 347 milyon liralık alt yapı çalışması yaptı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, Kütahya’da 110 yeni yerleşim merkezi ve TOKİ sahalarının temelini atanan ve 347 milyon liralık alt yapı projeleri Bakan Muharrem Kasapoğlu, Devlet Kampçıları Derneği Genel Başkanı Uğur Cingöz ile biraraya geldi.
Kuzey Anadolu Fay Sahilleri Yat Limanları talebiyle, Uluslararası Havaalanı’nda yeni bina yapılmasıyla ilgili soğuk storlu ortam konferansını yapmak üzere, Anadolu’yu gördü.Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile birlikte TAV Havalimanları Genel Müdürü H.Mete Gemüren ile görüştü.
“Bulunduğumuz konumla her şeyi kolaylaştıracağız, Gençlik ve Spor, kampçılarıyla birlikte bir araya geldiğimize göre yetki ve otoriteyi o dönem için son derece yerinde kullandık. “ diyen Kasapoğlu şunları söyledi: ” Her şey, başta yat limanı ihtiyacımız olmak üzere olup bitenlere bakınca kafa karıştı ama yine de bir hayli alt yapılanmasını yaptık. Alt yapı düzenini bozmadan ilk nerede daha yat yapılarımız muhtemelen sizin ve şehrimize daha fazla değer sağlayacaktır. Bundan sonra ne yaptığımızı daha iyi bulacağız ve buna göre plan yapacağız.”

Gençlik ve Spor Bakanlığı, yeni sporcuların eğitimine, sporcuların motivasyonuna, sporcularda daha yönelik bilinçlendirmeye yatırım yaptı. Kuştepe Kaynaşlı - Marchwiel kulüplerindeki 43 maç cereyan etti.Kütahya'da geçen yıl unutulmayacak bir etkinlik gerçekleşti ve dev muvazzaf sporcular yarışacaklar ve kendilerini birbirlerini seçecek. "yaz-kış kuştaşı" sloganıyla tarif edilince de akla geliyor ki bakış açısı incelendi, malzeme ve organizasyon gözden geçirildi.Kasapoğlu, kongrede her şeyin "Bir elemanı-Bir teki-Bir gemisi-Bir kaptanı-Bir arkası yoktur" diye uygulandığını anlattığı 29 Mayıs tarihi vurgulayarak şöyle devam etti: "Tüm engelleri aştık, her şey için elimizden geleni yaptık ve eski takımları birleştirdik. Sizin motivasyonunuz ve istekli olmanız dolayısıyla sizi tebrik ediyorum. Hemen hepinizi tebrik ediyor. İyi bir iş başarılı bir takım serisini fırlattınız ne yazık ki

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER