© Baykuş Haber

Otelin 16’ncı katından atlayan kadın, itfaiye brandasının üzerine düştü

Ertuğrul KOÇAK/ İZMİR, (DHA)- İZMİR’in Konak ilçesinde 33 katlı otelin 16’ncı katındaki otopark bölümünün terasındaki korkuluğun üzerine çıkan 20 yaşındaki A.E. adlı kadın, polislerin ikna çabalarına rağmen kendisini boşluğa bıraktı. Onlarca metre yükseklikten itfaiye ekiplerinin açtığı brandanın üzerine düşerek yaralanan kadın, hastanede tedaviye alındı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan 33 katlı otelin 16. katındaki otopark bölümünün terasında meydana gelen olayda, 20 yaşındaki A.E. adlı bir kadın, polislerin ikna çabalarına rağmen kendisini boşluğa bıraktı. Olay sonucunda yaralanan kadın, itfaiye ekiplerinin açtığı brandanın üzerine düşerek hastaneye kaldırıldı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Saat 18.00 sıralarında meydana gelen olay, Konak ilçesinde bulunan bir otelin otoparkının çatısında gerçekleşti. Kullanıma kapalı olan otelin 33 katlı binasının 16. katındaki teras bölümünde, A.E. isimli genç kadın beton korkuluğun üzerine çıktı. Vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri, 16. kata çıkarken, itfaiye ekipleri intihar girişimine karşı tedbir amaçlı yerde branda açtı ve caddeyi araç ve yaya trafiğine kapattı. A.E., yaklaşık 1,5 saat boyunca polis ve itfaiye ekiplerinin ikna çabalarına direndi. Ancak kadın, ikna edilemeyince otelin otopark çatısından kendisini boşluğa bıraktı.

Şans eseri itfaiye ekiplerinin açtığı brandaya düşen A.E.'ye olay yerinde ilk müdahale yapıldı. Daha sonra ambulansla İzmir Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kadının tedavisi devam ediyor.

Polis ekipleri, bu intihar girişimi ile ilgili inceleme başlattı. Bu olay, konunun ciddiyetini ve hızlı müdahalenin önemini bir kez daha gösteriyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER