© Baykuş Haber

Otellerde yer bulamayan tatilciler araçlarda sabahladı, ortaya pes dedirten görüntüler çıktı

OTOPARKLAR AĞZINA KADAR DOLARKEN ÇÖP KONTEYNERLERİDE DOLDU TAŞTI. SADECE DENİZE GİRMEK İÇİN GELEN TATİLCİLERİ İSE ARAÇLAR ÜZERİNE SERİLMİŞ ÇAMAŞIRLAR VE YERLERDE, ARAÇLARDA UYUYAN İNSANLAR KARŞILADI.

Kurban Bayramı tatili sebebiyle Türkiye'nin dört bir yanından gelen tatilciler, Ege ve Akdeniz sahillerini dolduruyor. Ancak bu tatil döneminde bazı bölgelerde fazla yoğunluk yaşanıyor. Otellerin doluluğu nedeniyle yer bulamayan veya bütçelerini aşmak istemeyen bazı tatilciler, plaj otoparklarını kullanıyor. Araçlarıyla otoparka gelip geceyi araç içinde geçiriyorlar ve sabah denize giriş yapıyorlar. Bunun sonucunda otoparklar tıklım tıklım doluyor ve bazı plajlarda çadır kampı gibi görüntüler oluşuyor.

Bayram tatili sırasında sahillere gelen insanlar, araçların üzerine çamaşırlar serip uyuyorlar, bazıları ise araç içinde konaklıyor. Bu yoğunluğun beraberinde çöp sorununu da getirdiği görülüyor. Çöp konteynerleri taşmış durumda.

Yatak kapasitelerinin tamamen dolması ve tatilcilerin yoğun ilgisi, bölgelerde istenmeyen görüntülere yol açıyor. Tatilcilerin, daha fazla rezervasyon yapılmış bölgelere yönlendirilmesi ve çevre düzenlemelerinin yapılması gerekebilir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER