© Baykuş Haber

Oto fareleri Bozüyük polisinden kaçamadı

OTO FARELERİ BOZÜYÜK POLİSİNDEN KAÇAMADI

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, bir aracın çalınması olayının ardından, Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin hızlı ve başarılı çalışmaları sonuç verdi. Hırsızlık olayının meydana geldiği gece saatlerinde Bursa'dan ilçeye gelen 4 şüpheli, Yeni Mahalle Cengiz Sokak'ta park halindeki 42 B 1859 plakalı aracı çaldılar. Araç sahibi durumu hemen Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bildirdi.

Bu ihbar üzerine Asayiş Büro Amirliği ekipleri, çalınan aracın bulunması için çalışmalara başladılar. Güvenlik kameralarını titizlikle inceleyen ekipler, çalınan aracın Bursa'da olduğunu ve olaya karışan zanlıların A.E., S.Y., M.A., Ö.K., S.T. ve A.O olduğunu tespit ettiler. Aynı olayla ilişkilendirilen 2 kişiyi Bozüyük'te yakalayan ekipler, diğer 4 şüpheliyi yakalamak için Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle ortak çalışma başlattılar.

Yapılan çalışmalar sonucunda 3 şüpheli daha yakalanarak gözaltına alındı, 1 kişi ise hala aranıyor. Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Bursa'ya giderek yakalanan 3 kişiyi teslim aldılar. Beş şüpheli, emniyette ifadeleri alındıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER