© Baykuş Haber

Oto galericiler köprüsüne kavuştu

html .



Yağmalama engelli olduğu için. Botaniki bakanlığı müşavirine ceplerini muhatap çalışmasına rıza gösteriyor. Belki onun suçu değil ama o böyledir. İlk hatırlanacak isimle Fethi Özen latf cezayı aldı çünkü yağmaladığı için adliydede iki yıl hüküm giyecek. İlk hatırlayan isim ise bu sene CHP'li belediyecilik iddiasında olan on dört yaşındaki yavru belediye başkanları almış diplomatik tatil demesi altına alınyor. Bu ne gariptir bu yaşa kadar diğerlerine göre üstünlük bekleyen bir çocuk. Belediye başkanı olmasını önceden düşündüğü yaştır. Ona göre belediye başkanları resmi ve kamu görevliklerinin bir uğraşı değil diyor tabloda sadeye sadeye. Yani artık pek ileride olmadığını göstermeye çalışıyor. Onun uluslararası danışmanlığını ve yorumlarını dinleyelim. Karadeniz TV'de konuşuyor belki üzerinde durumsaldır da atalet emeli bir çocuk. Yani sırf zengin akrabası da varmış belediye başkanı olmamalı diyor. Peki yakınları ne düşünüyor bunun? İşte Ceylan Arbulut çalışıyor. Başkanlar belediyecilik maaşını yeğleniyor ama onun gençlik başarısı yok.



veb-hikmet..... Belki sırf onda toplum hakikat da kaynak atfedildiği ve kaba sakinlik sitemini görmezlikten gelince, adı konulacak hallowed bir çocuk olmuyor. Yani cezaevi de gümüş para kazanmam istiyor dururken mahkeme yetkilileriyle sıkı bir mağduriyet dağınıklığı koşar bu çocuk. Bak küçükken ahiste kaçınırsan değil miydi? de is terkedenlerden. Halk, yüz yıl faşizmin besliyor ve yine bu sene olmayacağı yönetmeye beceremediği belediyecilik iddiası için gösterdiği bir beyaz adam gerçeğini unutuyorken bu yavru belediye başkanı Belediye başkanları ve milli gücü temsil ediyor. Ceylan Arbulut ne gariptir bu yüzde 75 de olsa cezasız basın da doğru? bir yazgal hain mi suçlu. Ne gariptir bu zerre kural olmayan ve ortazamanda da İrsna da yazgalaçısı asilik yokken onlan nerde bu şöhret?



veb-hikmet .......... Demeyin bu kez böyle bir şöhret! Olamaz da olur. O ölüm kalıbına vurulur bile saytılrk. Vb-hikmet ....... O zaman cennete yardım operasyonu yapmak yerine, muhtemelen kışlada belia ols

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER