© Baykuş Haber

Otobüs şoförü silahlı yolcuya kurşun yağdırdı

ABD'nin Kuzey Carolina eyaletindeki bir otobüs olayı, otobüs şoförü ile bir yolcu arasındaki anlaşmazlığın şiddetle sonuçlandığı korkunç bir olayı yansıtıyor. Olay, otobüsün güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kuzey Carolina'daki bir otobüsün durak harici bir yerde inmek isteyen bir yolcu ile şoförü arasında başlayan tartışma, kısa sürede silahlı bir çatışmaya dönüştü. Yolcu, silahını çıkarınca otobüs şoförü de hemen tepki gösterdi ve silahıyla ateş etmeye başladı. Bu anlar, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olayın sonucunda yolcu Omarri Shariff Tobias bacağından yaralanırken, şoför David Fullard kolundan yaralandı. Diğer yolcuların zarar görmediği belirtildi. Yaralanan yolcu hastanede 6 gün tedavi gördükten sonra çeşitli suçlamalardan hapse atıldı ve 250 bin dolar para cezasına çarptırıldı. Otobüs şoförü ise işten çıkarıldı.

Polis tarafından yapılan açıklamada, olayın detaylarına dair bilgilendirme yapılırken, toplu taşıma şirketi de çalışanların silah bulundurmasının şirket politikasına aykırı olduğunu belirtti. Bu korkunç olay, otobüs yolculuklarının sakinliğini bozan ve tehlikeli sonuçlara yol açabilen bir anlaşmazlığın trajik bir örneğini temsil ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER