© Baykuş Haber

Otomobil beton mikserine arkadan çarptı: 1 ölü

MUĞLA’NIN MARMARİS İLÇENDE SEYİR HALİNDEKİ BİR OTOMOBİLİN SÜRÜCÜSÜNÜN HENÜZ BİLİNMEYEN BİR NEDENLE DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETMESİ SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA AĞIR YARALI OLARAK HASTANEYE KALDIRILAN BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, seyir halindeki bir otomobilin yol kenarındaki beton mikserine arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti.

Kaza, Gökçe Mahallesi mevkiinde saat 16.00 sıralarında gerçekleşti. 35 BSZ 37 plakalı otomobilin sürücüsü M.T. (49), henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti ve aracı yol kenarında arıza yapmış durumda olan 48 AIU 692 plakalı beton mikserine arkadan çarptı. Çarpışma sonucunda otomobilde bulunan sürücü M.T. ve yolcu konumundaki Tuncay Topuz (39) yaralandı. Kazayı görenler, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulanslarla hastaneye sevk etti. Tuncay Topuz, hastanede yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü M.T.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER