© Baykuş Haber

Otomobil, üst geçidin ayağında çarptı: 2 yaralı

Levent KIZILASLAN/ KARASU (Sakarya), (DHA)- SAKARYA’nın Karasu ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin üst geçidin ayağına çarptığı kazada 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

Sakarya'nın Karasu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün kontrolünden çıkan bir otomobilin üst geçidin ayağına çarpması sonucu 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Karasu-Adapazarı karayolunun Tepetarla mevkisinde meydana geldi. Adapazarı istikametine seyir halinde olan Ömür Kaya (30) yönetimindeki 54 AGH 505 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu üst geçidin ayağına çarptı. Kazada, sürücü Kaya ile otomobilde bulunan Ertuğrul Sakallı (32) yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldılar ve tedavi altına alındılar. Yaralılardan Ertuğrul Sakallı'nın hayati tehlikesi bulunduğu belirtildi.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. Trafik kazalarının önlenmesi için her zaman dikkatli olunması gerektiği hatırlatılıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER