© Baykuş Haber

Otomobilde seyir halindeyken yanındaki yolcunun bıçaklı saldırısında hayatını kaybetti

Mehmet İNAN/BURSA, (DHA)- BURSA’da oto alım ve satımı yapan Mustafa Ekşi (41), otomobiliyle seyir halindeyken, yanında bulunan kişi tarafından boğazından ve karnından bıçaklanarak öldürüldü.

Bursa'da meydana gelen trajik bir olayda, oto alım satım işi yapan 41 yaşındaki Mustafa Ekşi, otomobiliyle seyir halindeyken yanında bulunan kimliği belirsiz bir kişi tarafından pusuya düşürülerek boğazından ve karnından bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Olay, saat 17.00 civarında merkez Osmangazi İlçesi Kent Meydanı otoparkının yakınında gerçekleşti. Mustafa Ekşi, Bursa'da oto alım satım işiyle uğraşan biriydi ve yönetimindeki 16 KM 015 plakalı otomobili kullanıyordu. Seyir halindeyken kimliği belirsiz bir saldırgan tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Ekşi, boğazından, karnından ve kolundan aldığı bıçak darbeleriyle ciddi şekilde yaralandı. Otomobilini frenleyerek durdurduktan sonra yardım istemek için çevresindeki insanlardan yardım istedi. Kanlar içinde kalan Ekşi, vatandaşlar tarafından hemen yakınlardaki özel bir hastaneye yetiştirildi. Ancak tüm çabalara rağmen doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Polis, cinayetin ardından kaçan şüphelinin kimliğini belirlemek ve yakalamak için yoğun bir çalışma başlattı. Bu korkunç olay, Bursa'da büyük bir üzüntü yarattı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER