© Baykuş Haber

Otomobili izinsiz alma tartışmasında bıçaklandı; olay anı kamerada - Yeniden

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA’da, Halil Y. (31), otomobilini izinsiz aldığı gerekçesiyle tartıştığı kendisi gibi trans birey olan arkadaş Murat K. (33), tarafından sokak ortasında bıçaklanıp, tekmelendi. Olay anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde yaşanan olayda, Halil Y. (31) adlı şahıs, kendisine ait olmayan bir otomobili izinsiz kullanmakla suçladığı arkadaşı Murat K. (33) ile sokak ortasında çıkan tartışma sonucu bıçaklandı ve tekmeleme saldırısına uğradı. Olay, güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Kışla Mahallesi 41. Sokak'ta meydana geldi. Halil Y., arkadaşı Murat K. ile otomobil izinsiz kullanma nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışma hızla büyüdü, ve Murat K. elindeki ekmek bıçağıyla Halil Y.'yi sokakta kovalamaya başladı. Bir süre sonra Murat K., Halil Y.'yi baldırından bıçakladı, ancak yaralı Halil Y. kaçmaya devam etti ve yere düştü. Murat K., daha sonra Halil Y.'ye tekme atmaya başladı ve olay yerinden kaçtı.

Yaralanan Halil Y., yakınlardaki bir zincir markete sığındı ve sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Sağlık ekibi tarafından ilk müdahalesi yapılan Halil Y., ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Murat K., kısa süre sonra polis tarafından yakalandı ve gözaltına alındı. Bu olay, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, olay anları ve saldırı anları net bir şekilde görülebiliyor. Murat K.'nın elinde bıçakla Halil Y.'yi kovaladığı, bıçakladığı ve sokak ortasında tehdit ettiği anlar da görüntülere yansıdı. Murat K., gözaltına alındıktan sonra polis merkezine götürüldü.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER