© Baykuş Haber

Otomobili tamirden erken çıkınca davul zurna eşliğinde oynayarak teslim aldı

KAHRAMANMARAŞ'TA BİR VATANDAŞ, ARIZALANAN OTOMOBİLİNİ BEKLENENDEN DAHA KISA SÜREDE TAMİR EDİLMESİNİ DAVUL VE ZURNA İLE KUTLADI.

Kahramanmaraş’ta bir vatandaş, arızalanan otomobilini beklenenden daha kısa sürede tamir edilince davul zurna eşliğinde oynayarak teslim aldı.


Kahramanmaraş’ta yaşayan Mehmet Gök, geçtiğimiz günlerde otomobili ile seyahat ederken bir anda beklenmedik bir arıza ile karşı karşıya kaldı. Aracını tamir ettirmek için oto sanayiye gelen Gök, aracını sanayi ustasına bıraktı. Motor tamiri görmesi gereken otomobilin uzun bir süre tamircide kalacağını düşünen Gök, aracının 4 gün içerisinde teslim edilmesine ilk önce şaşırdı, daha sonra ise bu haberi atölye önünde davul ve zurna eşliğinde kutladı.



“Çok sevindik, çok mutlu olduk”


Arkadaşının da vesilesi ile davul zurna ile kutlama yapan Mehmet Gök, “Çok sıkıntılı bir dönemdeydik, cuma günü akşamüstü aracımız arızalandı, birdenbire stop etti. Sağ olsun Mustafa ustaya ulaştık telefonla ve çekici ile birlikte arabayı buraya getirdik. Çok kafalarını ütüledik, ’Bir an önce arabayı bize yetiştir’ dedik. Dün öğle yemeğinde usta arkadaşımı aradı, ’Araç bitti gelin alın’ diye. Sonra arkadaşımız davul ve zurnacı tutmuş, bize doğum günü sürprizi gibi bir şey yaptılar. Çok sevindik, mutlu olduk. Yeni bir çocuğum olmuş gibi oldu” dedi.



“2 gece çalıştık, aracımız sapasağlam bitti”


Sanayi ustası Mustafa Ağca ise, “2 gece çalıştık, aracımız sapasağlam bitti çok şükür. Şu an herhangi bir problemimiz yok. Mehmet ağabey de güle güle binsin. Arkadaşımız da sağ olsun sözünü tutmuş davulla zurnayla. Sevindik açıkçası, mutlu olduk” ifadelerini kullandı.


Davul zurna ekibini tutan Akif Güney, “Biz şehir olarak zor günlerden geçiyoruz. Herkesin moralinin bozuk olduğu, stresin yüksek olduğu bir şehirde yaşıyoruz. O gün de sanayiye geldiğimde ustalarımızın çalışmalarını gördük, bu da bizim hoşumuza gitti. Araç çıktığında benim aklımda böyle bir şey gelişti. Kimse bunu bir şımarıklık gibi algılamasın. Biz sadece hem çalışanlara hem de Mehmet Bey’e moral olsun diye böyle bir şey yapmaya karar verdik ve yaptık” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER