© Baykuş Haber

Otomobilin çarptığı yaya ezilmekten son anda kurtuldu

ZONGULDAK'IN EREĞLİ İLÇESİNDE YOLUN KARŞISINA GEÇMEK İSTERKEN OTOMOBİLİN ÇARPMASI SONUCU SAVRULAN YAYA, BAŞKA BİR ARACIN ALTINDA KALMAKTAN SON ANDA KURTULDU.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, bir yayanın yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpması sonucu yaşanan olayda, şans eseri daha büyük bir faciadan kurtuldu. O anlar, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Gülüç beldesinde gerçekleşen olayda, Mehmet Okçu isimli vatandaş, trafiğin aktığı yolda karşıya geçmeye karar verdi. Ancak yolun tam ortasına adımını attığında, 67 ABB 140 plakalı otomobil sürücüsü Kemal Ç. tarafından çarpıldı. Bu çarpmanın etkisiyle Okçu, metrelerce savrularak yere düştü.

Bu tehlikeli anlarda bir başka aracın da hızla yaklaşıp Okçu'nun üzerinden geçtiği görülüyor. Şans eseri Mehmet Okçu, bu olayda ezilmekten son anda kurtuldu. Güvenlik kamerasına yansıyan bu korkunç anlar, olayın şiddetini ve tehlikesini gözler önüne seriyor.

Olayın ardından Mehmet Okçu, hastaneye kaldırıldı ve vücudunda bazı kırıklar olduğu belirlendi. Şoför Kemal Ç. ise polis merkezine götürülerek ifadesi alındı. Mehmet Okçu'nun tedavisi ise devam ediyor. Bu olay, trafik kurallarına uyma ve yaya geçitlerini kullanma önemini bir kez daha vurguluyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER