© Baykuş Haber

Otomobilin motoruna giren yavru kedi için seferber oldular

SAKARYA’NIN AKYAZI İLÇESİNDE OTOMOBİLİN MOTOR KISMINDA GİREN YAVRU KEDİ EKİPLERİ SEFERBER ETTİ. YAVRU KEDİ, İTFAİYE EKİPLERİNCE BULUNDUĞU YERDEN KURTARILDI.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde, bir otomobilin motor kısmına giren yavru kedi, olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Gazi Süleyman Paşa Mahallesi Ada Caddesi'nde seyir halinde olan Süleyman Dere, yavru kediyi ezmemek için otomobilini durdurdu. Bir vatandaşın yavru kediyi almak istemesiyle kedi, korkarak otomobilin motor kısmına girdi. Dere ve çevredekiler, kediyi çıkarmak için çaba gösterdi ancak başarılı olamadı. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yavru kediyi motor bölgesinden kurtardılar.

Otomobil sürücüsü Süleyman Dere, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Yolda kediyi gördüm ve ezmemek için frene basarak durdum. Yolda bir arkadaş vardı kediyi almak için yanına gitti ama o esnada kedi korkarak hareketlendi ve aracın motor kısmına girdi. Aracı yol kenarına çektim. Çıkarabilmek için biraz uğraştık ama başarılı olamadık. Daha sonrasında durumu itfaiye ekiplerine bildirdik. Onlar da bölgeye gelerek yavru kediyi kurtardılar, sağ olsunlar."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER