© Baykuş Haber

Otomobilin motoruna yılan girdi, gören hem şaşırdı hem korktu

PARK HALİNDEKİ OTOMOBİLİN MOTOR KISMINA GİREN YAKLAŞIK 2 METRELİK YILAN, İTFAİYE EKİPLERİNİN UZUN UĞRAŞLARI NETİCESİNDE ÇIKARILDI.

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde, park halindeki bir otomobilin motor kısmına giren yaklaşık 2 metre uzunluğundaki yılan, itfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda kurtarıldı. Aracının başına geldiğinde böyle bir manzara ile karşılaşan Elif Alemdar, olayı şu şekilde anlattı: "Arabanın önünde sallanıyordu, korktuk."

Olay, Mudurnu Otobüs Terminali'nin girişinde meydana geldi. Elif Alemdar, 06 DUB 01 plakalı aracını terminalin girişine park etti. Araç park halindeyken, Alemdar dönüp geldiğinde büyük bir şaşkınlıkla aracının kaputundan sarkan yılanı fark etti. Bu korkunç manzara karşısında Elif Alemdar hemen eşini bilgilendirdi ve ardından olayı yetkililere ihbar etti. İhbarın üzerine itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri, aracın motor kısmında başladıkları çalışmalar sonucunda yılanı bulunduğu yerden çıkardı. Yılan, güvenli bir şekilde yakalanarak doğal yaşam alanına geri bırakıldı. Elif Alemdar ise olayın ardından rahat bir nefes aldı ve şunları söyledi: "Bir anda yılanı görünce şaşırdık."

Eşinin korkusuyla arandığını belirten İsmail Alemdar ise olayı şu şekilde anlattı: "Eşim 'Arabada yılan var' diye beni aradı. Ben de arabada hanım olunca hemen geldim. Kaputu kaldırdık. Kaputun içindeydi yılan. Küçük bir yılan gibi görünüyordu, sonradan yılanı gördüm. Dokundukça kendini içeri çekiyordu. İyice motorun içine doğru bakınca davlumbazın içine girdiğini fark ettik. Yılanı hiç hareket ettirmedik. Daha sonra itfaiye görevlisi de gelip, sesler de çoğalınca yılan biraz daha içerilere doğru kaçtı. Epey uğraştık. İtfaiye görevlisi arkadaş güçlükle çekip çıkardı."

Bu olay, teknolojinin güvenlik güçlerine nasıl yardımcı olduğunun güzel bir örneğini sunuyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER