© Baykuş Haber

Otomobilin tırın altına girip 1 kişinin öldüğü kaza anı kamerada

SAMSUN'DA OTOMOBİLİN YOL KENARINDA PARK HALİNDEKİ TIRA ARKADAN ÇARPIP ALTINA GİREREK SÜRÜCÜNÜN HAYATINI KAYBETTİĞİ, 8 YAŞINDAKİ KIZININ DA YARALANDIĞI KAZA ANI BİR İŞYERİNİN GÜVENLİK KAMERASI TARAFINDAN SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ.

Samsun'da yaşanan trajik kaza anı, güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, Çarşamba ilçesinde Beylerce Mahallesi'nde gerçekleşti. Ali Duran (43) yönetimindeki 55 ADN 933 plakalı otomobil, yolda hızlı bir şekilde ilerlerken, park halindeki Ömer Faruk Akarsel'in kullandığı 55 DN 933 plakalı tıra arkadan çarparak tırın altına girdi.

Bu acı kaza sonucunda otomobil sürücüsü Ali Duran olay yerinde hayatını kaybederken, 8 yaşındaki kızı Sahra Nil Duran ise yaralandı. Yaralı çocuk hemen ambulansla Çarşamba Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

Kazada otomobilin hızı dikkat çekti; güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen görüntülerde, otomobilin çarpma anındaki hız kadranının 140 ile 145 kilometre arasında takılı kaldığı gözlemlendi.

Kaza ile ilgili soruşturma ise devam ediyor. Bu tür kazaların insan hayatını kaybetmesine yol açmasının önemini bir kez daha gösteriyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER