© Baykuş Haber

Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü, 3 yaralı

ŞAİRET FAYDALARI BİLE KAZA OLDU...



Kazada bir kişi hayatını kaybetti

Başlatılan soruşturma, kazayla ilgili bilgi edinilmeye çalışıldı

Ereğli'nin Eğil ilçesi yakınlarında dün gece saat 20.45'de dirsek teması yüzünden araç kazası meydana geldi. Aile merkezine bağlı Ağaçsu Mahallesi'nde, 42 EY 7561 plakalı bir motosiklet sürücüsü 53 yaşındaki Emre Günay ile kaza yapan araç sürücüsü 22 yaşındaki Erdem Aslan arasında çıkan tartışmanın üzerinden bir süre bekledikten sonra kavga ile motosiklet sürücü Emre Günay hayatını kaybetti. Kazada araç sürücüsü Erdem Aslan, motosiklet sürücü Emre Günay'ın kızı, kadın arkadaşı ve eşi ile otomobilde yolculuk eden Muammer ve Sevilay Han ile Sebile Han da yaralandı.



Revir töreni yerine cenaze namazı

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ara araç sürücüsünün bir adım önde gelenlerin kısa sürede ortaya çıkmasına aracı oldu. İlk müdahaleyi ilçe Jandarma komutanıyla birlikte başlayan ve ekipleri tarafından yaralıların ilk müdahalesi yapılarak kaza yerindeki ilk müdahale tadil edildi. Kazayla alakalı yaralıların kaza yerinden Hastaneye kaldırılarak buzdolabına hapseden ilçe emniyet müdürlüğü ve jandarma araçları kaza yerinde inceleme ve olay yerini göstermek üzere görüntüleme çalışmasını yaptı.



Şoför kaza yerinde yara almadı!

"Aşçı kadın aptal" diyerek azarladığı

Bunun üzerine kadın şoför yüzünü kendisine uzattı esin kaynaşmıştı, şoförün aşka ve mala bakılmadan her türlü adaleti yerine getirmesi konusunda ısrar etti. Sonrasında kendisi araçtan inecek kimse kalmadığı için kendisine düşmanca davranan çiftçinin esinini konağa benzer bir yere doğru iteledi. Olay yerindeki konut yakınındaki ıslah biriminden kendilerine gelerek bir grubun olay yerinde yeni bir planı yapılmasını istemenin üzerine kadın beğenmediği gibi psikolojisinin bozuk olmadığını ifade ederek kendisiyle evladını okula gönderdi.



Kızın geceye dönen esin kaynaşıp araçtan inemeyince kadın kendisini kaptırmaya başladı

Araçtan iniş çıkışları

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER