© Baykuş Haber

Otomobille motosikletin karıştığı kaza kameralara yansıdı

UŞAK’TA HATALI GEÇİŞ YAPAN MOTOSİKLETİN BİR OTOMOBİLLE ÇARPIŞMASI SONUCUNDA MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ HAFİF YARALANDI. MEYDANA GELEN KAZA İSE ÇEVREDEKİ BİR KAFENİN GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.

Uşak'ta, bir motosikletin hatalı geçiş yapması sonucu bir otomobille çarpışması sonucunda motosiklet sürücüsü hafif yaralandı. Kaza, Uşak'ın en işlek meydanlarından biri olan Atapark'ta Atatürk Meydanı Caddesi'nde meydana geldi. Olay, B.Ş. (20) yönetimindeki 64 ACG 521 plakalı motosikletle aynı yönde ilerleyen A.Y. tarafından kullanılan 64 AY 090 plakalı otomobil arasında yaşandı. Çarpışma sonucunda motosiklet sürücüsü yaklaşık 10 metre sürüklendi.

Kazanın ardından polis ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı ve durumunun iyi olduğu bildirildi. Kaza ile ilgili olarak polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, kazanın güvenlik kameralarına yansıdığı görüntülerde, motosiklet sürücüsünün dar bir alanda hatalı sollama yaptığı anlaşılıyor. Bu anlar kameralar tarafından kaydedildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER