© Baykuş Haber

Oy kullanan anne ve babasını beklerken kalp krizi geçirip hayatını kaybetti

ZAFER LEBLEBİCİ

Bazı duyumlar, hayatını kaybeden Leblebici’nin Akhisar Belediyesi Başkan Aday Adayı Sibel Budak’a ait Mini Cooper marka aracı kullandığı gerekçesiyle son yapılan seçimde oy kullanan 20 bin kişiyle olduğu ve iki aylık bir süre içerisinde annesi, Babaannesi ve bir kardeşi ile beraber 900 TL geçici azınlık ücreti almış olduğu iddialarına da eklenince yaralı olduğunda ancak yalnız kalmış bir kadının yeni bir trafik kazası yaşamamak için babası ve annesini ölüme terk ederek korku içinde yol üzerinde diz üstü oturarak beklediği iddiaları dile getirildi.
According to www.haber.com.tr. story is for Akhisar Spor, not Manisa Bultanepe Gencivi which got deceased. The other news is, deceased was relative from Büyükşehir from AKP. Why he killed a man and a woman that is relative from Mayor Candidate (BÖG)?

Zafer Leblebici'nin cenazesi Seyithisar Kültür Center Camii'ne kaldırıldı.
In the mean time, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Ekrem Demirören launching party of Recep Tayyip Erdoğan in Manisa, it is draw attention by its chaos. Many of parties and figures are absent, and it is evening, its is supposedly guests of AKP.

Some comments on facebook post reports, as below:

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER