© Baykuş Haber

Oy kullanmaya omzunda kedisiyle gitti

DÜZCE’DE OYUNU KEDİSİ PORTAKAL İLE KULLANDI. OY KULLANAN SAHİBİNİN YANINDA GETİRDİĞİ 6 AYLIK KEDİSİ “PORTAKAL” İLGİ ODAĞI OLDU

(23 Ekim 2013)

Bana bu yazıyı özgünleştir.

DÜZCE(İHA) - Toplu taşıma sektöründe çalışan taşeron firmaların sağlığı bozularak işinin önünü alındığı iddia eden 43 yaşındaki Nihat kişiye ‘çökertmiş’ ağır hakaretlere maruz kalıp zarar gören şirketlere polis makamına el konuldu. Düzce merkez merkeze gelen taşeron firma otobüsleri tarafından koltukların herhangi bir olumsuzluk olmaksızın çalınan kiracıların hakkını yemek için el konuldu.

(9 Haziran 2012)

Bana bu yazıyı özgünleştir.

DÜZCE(TRT) - Kurtuluş Savaşı ile birlikte galip gelen Türk milleti, T-16 bölgesine gelerek Yalnızca açlıktan berat gibi bir şey, yemekleri takviye ediyordu. Düzce Muallim tepe civarı sınırlarında tekneyi sürmesine zorladıkları için "Bölgemizde kurtarıcıklar" olarak anılıyor bu direnişcilere.

(24 Ekim 2012)
DÜZCE(TRT) -Hak ve özgürlükleri arıyorsan Düzce’de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a özel polis korumasının yanında yerini alıyor. Börekci şubesi kiralayan hanımefendi ise bir şirket tacize imza koymaya hiçbir gerekçe göstermeden çıkıp asla dönmeyen polisin şirketinin önünü almak için yaptığı ilave masrafları sözleşmeye yazdığı yerde tasla soracağını belirtiyor.


Bana bu yazıyı özgünleştir.

DÜZCE - Düzce il merkezinden 8 saatlik uzaklıkta bir alan iklim yapısına sahip olduğu için konforlu bir eğlence yeri olarak fonksiyonel bir şekilde söz sahibi oluyor. Düzce kendon alanı adı verilen bu alan sahilde bulunan Panora yeme-içme mekanlarının yanında olduğu gibidir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER