© Baykuş Haber

Oyalanır gibi yaptı, bakır kabloları çaldı

OYALANIR GİBİ YAPARAK, BAKIR KABLOLARI ÇALDI

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, bakır kabloları çalan bir hırsızın olay anları güvenlik kameralarına yansıdı. Hırsızlık olayı, Siverek Mevlana Celaleddin-i Rumi Bulvarı'nda bulunan bir elektrikçi dükkânında meydana geldi. Elektrikçi dükkanının önünde bulunan su kuyuları trafoları için kullanılan bakır kabloyu çalmaya çalışan hırsız, bu anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Görüntülerde, kabloların yanına yaklaşan hırsızın, kabloların yanında oturup oyalanıyormuş gibi davrandığı görülüyor. Ardından yanında getirdiği keskin bir aletle kabloyu kopardığı anlar kaydedilmiş. Hırsız, kopardığı kabloyla olay yerinden uzaklaşıyor.

Hırsızlık sonucunda iş yeri sahibi Ali Örgün, yaklaşık 80 bin TL zarara uğradığını ifade ederek, "Gece geç saatlere kadar iş yerindeydim. Saat 1.00 sıralarında gelen kablo siparişini iş yerimin önüne bırakıp eve gittim. Benden sonra hırsız gelip kabloyu keskin aletle koparıp bir bölümünü çalıyor. Bu kablo artık hiç işe yaramaz. Bundan dolayı 80 bin TL zararım oldu. Polisin bir an önce bu hırsızı bulup gerekli cezayı vermesini istiyorum" dedi.

Polis, güvenlik kamerası görüntülerinden hırsızın eşkâlini belirleyerek yakalamak için çalışmalarına başladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER