© Baykuş Haber

Oyuncu Çetin Altay temsili Nasreddin Hoca olmayı sevdi

BU YIL GERÇEKLEŞTİRİLEN 64. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ŞENLİĞİ’NDE TEMSİLİ NASREDDİN HOCALIK GÖREVİNİ ÜSTLENEN ÜNLÜ SANATÇI ÇETİN ALTAY, AKŞEHİR’E GELDİKTEN VE NASREDDİN HOCA KIYAFETLERİNİ GİYDİKTEN SONRA HEYECANLANDIĞINI SÖYLEDİ. ÇETİN ALTAY YENİ BİR FİLME HAZIRLANDIĞINI BELİRTEREK, “GÜZEL BİR KOMEDİ FİLMİ GELECEK. BU SENEYE İNŞALLAH DAMGA VURMASINI SAĞLAYACAĞIZ” DEDİ.

64. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği'nde temsili Nasreddin Hoca rolünü üstlenen ünlü sanatçı Çetin Altay, Akşehir'e gelip Nasreddin Hoca kostümünü giydiğinde büyük bir heyecan yaşadığını ifade etti. Aynı zamanda yeni bir komedi filmine hazırlandığını ve bu filmin bu yılın önemli yapımlarından biri olacağını belirtti.

Oyuncu Çetin Altay, Akşehir'deki şenlikte temsili Nasreddin Hoca olarak eşeğe ters binip vatandaşlara şeker ve fıstık dağıtarak eğlenceli bir zaman geçirdi. Şenlik sonrası Akşehir'i gezen Altay, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü ve fotoğraf çektirmek için sıraya giren esnaf ve vatandaşlarla keyifli anlar yaşadı. Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya da Altay'a gezisi sırasında eşlik etti.

Çetin Altay, Nasreddin Hoca'yı canlandırmanın kendisi için büyük bir deneyim olduğunu belirterek, "Nasreddin Hoca gibi bir figürü canlandırmak gerçekten müthiş bir deneyim. Onun mizah anlayışı ve nükteleriyle dolu dünyasını bir gün olsun yaşamak beni çok duygulandırdı ve onurlandırdı. İnşallah bundan sonra burayı sık sık ziyaret ederim." dedi.

Ayrıca, yeni bir komedi filmine hazırlandığını müjdeleyen Altay, filmi Eylül ayında çekmeyi planladığını ve bu projenin büyük bir başarı getireceğini söyledi. Bunun yanı sıra bir dizi projesi üzerinde çalıştığını da paylaştı. Akşehir'e ilk ziyareti olduğunu ve bu güzel şehri tekrar görmek istediğini vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER