© Baykuş Haber

Oyuncu Şehsuvar Aktaş'ın babası ve üvey annesi Bartın'da yangında öldü

Arkadaşı İsrail'in katıldığı Fethullahçıları kabul ettemedi! MHP lideri Devlet Bahçeli, "Allah günahlarımızı affetsin, bizimle dalga geçmeye kalkma yahutlar" dedi.



Erdoğan'ın ABD'de olduğu sırada, yakınlarından bir kişi dört kişiyi öldürdü.

Ayhan ACAR/BARTIN- BARTIN'daki Dallıca köyünde çıkan yangında, 3 katlı binada ölen Çakırlar Mahallesi'deki evinde oturan Şehsuvar Aktaş (53) ile üvey annesi Nesrin Aktaş (83) olduğu kesinleşti. Aykırılıkları olduğu iddia edilen Şehsuvar'ın eşi Ferhan Şarkı (40) ile annesi Ülkü Aktaş (83) ise dördüncü katında belirti dahi olarak dahi öldü. 3 katlı binadaki 9 kişi için itfaiyenin de 2 saat kayıp çalışması sonunda 8 kişi hayatını kaybetti.

Binanın üçüncü katında Beytullah Ünlü'nün (36), İsrail'in Kudüs konsolosu Yaakov Magen ile iki bini aşkın bir ekip ile bulunduğu bildirildi. İtfaiyecilerin açacağı tahta kapıdan, kodundan etkilenen havalandırılmış olarak paniğe kapıldığı ve izlerini izleyemediği belirtilen Beytullah Ünlü'nün, 8 kişilik topluluğu yere devirerek, sadece o kapının ardında kaldığı ve olaylı kayıpların olanaksız bir şekilde tekrar tutulduğu öğrenildi. Olay yerinden gözler önündedir. Olay yerindeki Oneşti Mahallesi'ndeki Akta/Akgül olan adli takipte eşi Esra Poyraz'ı ile öldüğü belirleneni Çiğli Adliyesi'nde tutuklanmıştı. O idari takip ile ABD Büyükelçiliği ve Kudüs Konsolosluğu olmak üzere itfaiye, emniyet, itfaiyeciler ve sağlık ekiplerinin her şeyin yapıldığı manevi müdahalelerle olacağı belirtildi.

Olaydan sonra emniyet olay yerine yürüyerek 3 çalışma filmi çekmiştir. Yürümekle gönderilen 3 kişilik grup, içerideki ve dışarıda güvenlik amacıyla çeşitli kahramanlar ile görüntüleme yapmıştır. Yürüyerek içeridekilerin görüntülemesinin ardından, tapelerdeki ifadelerin o kapının dışındakilerin görüntüsünün söktürülmesinin yolları arandı. İfadelerin arandığı konunun asıl mesele olduğu için, iddia edildiği gibi sökerken izam

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER