© Baykuş Haber

(Özel) 13 günde 2 kaza 2 ölüm...Camiden çıkan adam otomobilin çarpmasıyla hayatını kaybetti

BURSA’DA AYNI YERDE 13 GÜN ARAYLA MEYDANA GELEN KAZADA 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ. 13 GÜN ÖNCE 33 YAŞINDAKİ KADININ ÖLÜMÜNE NEDEN SÜRÜCÜ OLAY YERİNDEN KAÇARKEN, DÜN AKŞAM SAATLERİNDE DE CAMİDEN ÇIKIP YOLUN KARŞISINA GEÇEN YAŞLI ADAM, OTOMOBİLİN KENDİSİNE ÇARPMASIYLA SAVRULDU. HASTANEYE KALDIRILAN YAŞLI ADAM TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI. KAZA ANI İSE GÜVENLİK KAMERASINA ANBEAN YANSIDI.

Bursa'da aynı bölgede sadece 13 gün arayla meydana gelen iki ayrı kazada 2 kişi hayatını kaybetti. İlk kazada 13 gün önce 33 yaşındaki bir kadın sürücünün kaçması sonucu ölmüş, dün akşam ise bir camiden çıkıp yolun karşısına geçen yaşlı bir adam, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetmiştir. Yaşlı adamın kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı Hocataşkın Mahallesi İncirli Caddesi'nde meydana geldi. Mehmet Pelit (65), akşam saatlerinde camiye namaz kılmak için gitmişti. Namaz sonrası camiden çıkan Pelit, evine gitmek için karşıya geçmek isterken, İncirli Caddesi üzerinde seyir halinde olan G.P. tarafından idare edilen otomobil tarafından çarpıldı. Bu çarpma sonucunda metrelerce sürüklenen yaşlı adam acilen hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Kazada hayatını kaybeden 65 yaşındaki adamın cenazesi Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi sonrasında yakınları tarafından teslim alındı. Sürücü ise polis tarafından gözaltına alındı.

13 gün önce aynı bölgede yaşanan bir başka kaza ise ehliyetsiz bir sürücü tarafından gerçekleştirilmişti. Olayda, sürücü olan Yusuf K., aşırı hızlı bir şekilde seyir halindeyken marketten dondurma almak için yolun karşısına geçmeye çalışan Yasemin Selova'ya (33) çarpmış ve onun ölümüne neden olmuştu. Mahalle sakinleri, bölgede hız düşürücü önlemler alınmasını talep etti.

Oğlu Sami Pelit, Adli Tıp Kurumu önünde yaptığı açıklamada, "Sürücünün çok hızlı geldiği açıktır. Babamın metreslerce sürüklenmesi, sürücünün hızlı sürdüğünün bir göstergesidir. Burada 13 gün önce aynı bölgede başka bir sürücü, 33 yaşındaki bir kadına hızlı bir şekilde çarpmış ve onun ölümüne neden olmuştu. Biz burada güvenlik önlemlerinin ve hız sınırlayıcı tedbirlerin alınmasını talep ediyoruz. Bizim canımız zaten bu kazada yandı, başka insanların canının yanmamasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER