© Baykuş Haber

(Özel) Alkollü yakalandı, direksiyon başında alkol almaya devam etti

BURSA’DA POLİS EKİPLERİ TRAFİK CANAVARLARINA GEÇİT VERMEDİ.

Bursa'da polis ekipleri, trafikte alkollü sürücülere geçit vermedi. Bir uygulama noktasında yakalanan alkollü bir sürücü, başlangıçta aracından inmek istemedi ve ardından yürüyerek uzaklaşmaya çalıştı. Ancak daha fazla kaçamayacağını anladığında, bağlandığı aracına geri dönerek içmeye devam etti. Bu olay, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay, Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesine bağlı Santral Garaj Mahallesi'nde meydana geldi. Trafik polisleri, alkollü sürücülere karşı bir kontrol noktası kurdu. Bu sırada uygulama noktasına yaklaşan bir araç sürücüsü, polislerin kapısını açmaması için bir süre direndi. Polislerin ısrarı sonucunda araçtan indirilen sürücü, olay yerinden yürüyerek kaçmaya çalıştı. Ancak cezadan kaçamayacağını anladığında, alkollü olup olmadığını öğrenmek için üflemeyi kabul etti.

Sürücünün alkollü olduğu tespit edildi ve tüm bu olayları yaşarken, ceza işlemleri sırasında aracına dönerek içki içmeye devam etti. Sürücü hakkındaki işlemler emniyette devam ederken, sürücüye alkollü araç kullanmaktan 4 bin lira ceza kesildi ve ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu. Ayrıca sürücünün iddia ettiği 100 bin doların araçta olmadığı ortaya çıktı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER