© Baykuş Haber

(ÖZEL) Beşiktaş’ın yeni transferi Emrecan’ın peri masalı gerçek oldu: Hayalini bile kuramazdım

Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA) - Süper Lig devi Beşiktaş’ın TFF 2’nci Lig temsilcilerinden Somaspor’dan 4+1 yıllığına kadrosuna kattığı 20 yaşındaki kanat oyuncusu Emrecan Bulut, fabrika işçiliğinden çıkıp gerçek bir peri masalının kahramanı olduktan sonra Demirören Ajansı’na (DHA) özel açıklamalar yaptı. Emrecan, hayalini bile kuramadağı duygular yaşadığını söyledi.

Beşiktaş'ın TFF 2. Lig temsilcisi Somaspor'dan transfer ettiği 20 yaşındaki yetenekli kanat oyuncusu Emrecan Bulut, Demirören Ajansı'na özel açıklamalarda bulundu. Emrecan, hayatındaki bu büyük dönüşümü ve hayallerini şu sözlerle anlattı:

"İnanılmaz güzel duygular yaşıyorum. Henüz 1 sene öncesine kadar Beşiktaş gibi çok büyük bir kulübe transfer olabileceğimin hayalini bile kurmuyordum. Somaspor'da profesyonel olup 2. Lig'de forma giymeye başlayana kadar futbolla, kariyerimle ilgili bir planım bile yoktu. Profesyonel olarak oynamaya başladıktan sonra birden talipler artmaya başladı. Talipleri görünce hayal kurmaya başladım."

Pandemi nedeniyle futboldan uzak kaldığı dönemde bir buzdolabı fabrikasında çalıştığını ve ağırlığının 90 kilograma kadar çıktığını belirten Emrecan, sonrasında tekrar sahalara döndüğünü ve Somaspor'da fark yarattığını ifade etti.

Emrecan Bulut'un hikayesi, fabrikada işçilik yapmaktan profesyonel futbolculuğa yükselmesiyle Jamie Vardy'nin hikayesini hatırlatıyor. Jamie Vardy, uzun yıllar amatör liglerde oynadıktan sonra Leicester City ile İngiltere Premier Ligi'nde şampiyonluk yaşamıştı. Emrecan Bulut da genç yaşta Beşiktaş'a transfer olarak büyük bir kulüpte kariyer yapma şansını yakaladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER