© Baykuş Haber

Özel bireylerin bayramı kutlandı

AK PARTİ KOCAELİ MİLLETVEKİLİ SAMİ ÇAKIR VE KARTEPE BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA KOCAMAN, KURBAN BAYRAMI ÖNCESİNDE ALO EVLAT SAĞLIK KULÜBÜNÜN HİZMET VERDİĞİ ÖZEL BİREYLERLE BİR ARAYA GELEREK, BAYRAMLARINI KUTLADI.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ve Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Kurban Bayramı öncesinde Alo Evlat Sağlık Kulübü tarafından hizmet verilen özel bireylerle buluşarak bayramlarını kutladılar. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından özel bireylerin evlerinden alınıp Kartepe Kahvaltı Evi'ne getirildiği etkinlikte, bu özel bireyler için keyifli bir gün düzenlendi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ve Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, özel bireylere hediyeler vererek bayramlarını kutladılar. Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, bu özel etkinlikte özel bireylerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken, "Onların mutlu olduğunu görmek bizim için çok değerli. Yıl boyunca ekibimizle birlikte yanlarında oluyoruz, ancak özel günlerde bir arada olmak daha da anlamlı. Rabbim, nice bayramlarda yüzlerini güldürsün inşallah" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER