© Baykuş Haber

(Özel) Damadı sevdiğine pişman ettiler

BURSA’DA DÜNYA EVİNE GİRMEYE HAZIRLANAN DAMAT ERDOĞAN VURAL, ARKADAŞLARI TARAFINDAN YAPILAN GELENEKSEL ADETLERİYLE NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI. GELİN EVİNDEN GETİRİLEN ÇEYİZDEN SONRA, SİRKE, GÜBRE, YUMURTA VE GIDA BOYALARINDAN OLUŞAN KOVALARLA DAMAT RENKTEN RENGİ GİRDİ.

Bursa'da dünya evine girmeye hazırlanan damat Erdoğan Vural, arkadaşları tarafından gerçekleştirilen geleneksel düğün adetleriyle neye uğradığını şaşkınlıkla karşıladı. Damat, düğün öncesinde yapılan eğlencede sirke, gübre, yumurta ve gıda boyalarından oluşan kovalarla rengarenk bir deneyim yaşadı.

Bursa'da 2,5 yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandırmak isteyen Beyza ve Erdoğan Vural, düğün için tüm hazırlıklarını tamamladı. Son olarak kız evinden çeyizlerin taşınmasına geldiğinde, damadın başına gelen geleneksel adetler onu şaşırttı. Çeyizleri taşıdıktan sonra baba evine geçen damat, arkadaşlarının sirke, gübre, yumurta ve gıda boyalarıyla gerçekleştirdiği eğlenceye maruz kaldı. Damat, rengarenk gıda boyalarıyla boyandı ve yangın tüpüyle toza büründü.

Damat; kendisini saran arkadaşlarından kurtulmaya çalıştı, hatta birine sarılarak yardım istedi, ancak sırılsıklam bir halde kurtulmaktan başarısız oldu. Bu eğlenceli anlar vatandaşlar tarafından saniye saniye kaydedilirken, geleneksel ritüel sokakların yıkanıp temizlenmesiyle son buldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER