© Baykuş Haber

(ÖZEL) Gaziantepte çiftler doğal fotoğraf stüdyosunu tercih ediyor

GAZİANTEP’TE YENİ EVLENEN ÇİFTLER BOTANİK BAHÇESİNİ TERCİH EDİYOR

Gaziantep'te çiftler, düğün öncesi stüdyo yerine doğal güzelliklerle dolu Botanik Bahçesi'ni tercih ederek renkli anılar biriktiriyorlar. Gelinlik ve damatlıklarını giyen çiftler, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne ait Botanik Bahçesi'nde fotoğraf çekimlerini gerçekleştiriyorlar. 11 özel tasarım bahçe, binlerce bitki çeşidi ve yüz binlerce bitki adedi ile Botanik Bahçesi, yeni evlenen çiftler ve aileler için popüler bir mekan haline gelmiş durumda. 3 boyutlu bitkiler ve rengarenk çiçeklerle süslenmiş bu bahçe, ziyaretçileri kendine hayran bırakıyor.

Gaziantep'in doğal güzelliklerini içinde barındıran botanik bahçesinde çekimlerin daha iyi olacağını düşünen Yakup Doğan, "Gaziantep'in güzel doğası ve kendine özgü atmosferi ile harika bir ortam sunuyor. Bu yüzden Gaziantep Botanik Bahçesi'ni tercih ettik ve çekimler için harika bir yer olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Aynı zamanda bütçe dostu bir seçenek olan Botanik Bahçesi, yakın olması nedeniyle tercih ediliyor. Adem Acıoğlu, "Yaklaşık 10 yıldır dış çekim yapıyoruz, genellikle gelin ve damat ağırlıklı çalışmalarımız oluyor. Botanik Bahçesi'ni tercih etmemizin sebebi, buranın yakın olması ve çiftlerin bütçelerine uygun olmasıdır. Ayrıca çekimlerimizi genellikle saat 5'ten sonra gerçekleştiriyoruz çünkü bu saatlerde ışık daha yumuşak oluyor ve gölgenin daha fazla olması çekimler için avantajlı oluyor. Şu an nikah saatinde olduğumuz için bu saati seçiyoruz. Normal şartlarda saat 5'ten sonra güzel görüntüler elde etmek için çekimler yapıyoruz" şeklinde açıkladı.

Ayrıca, Lale çiçeklerinin açtığı dönemde Botanik Bahçesi'nin popüler olduğunu ve çekimlerin daha fazla yapıldığını belirten Acıoğlu, "Botanik Bahçesi'nde çiçekler harika ve özellikle Lale zamanında çok fazla çekim isteniyor. Laleler açtığında ışık ve açı ayarlandığında güzel anlar yakalanıyor. Şu an burada genellikle çiçekleri kullanıyoruz ve dekoratif unsurları çekimlerde değerlendiriyoruz. Günün en iyi ışık koşullarını kullanarak güzel kareler yakalamaya çalışıyoruz" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER