© Baykuş Haber

Özel gençlere davullu zurnalı asker uğurlaması

Ayakta alkışlarla, uğurlama törenine ilişkin sloganlarla desteklenen engelli genceller, yanlarına aldıkları hayırseverlerle birlikte Garnizon Komutanlığı'na uğurlandı.
NET [05.06.2012] – Antalya engelli çalışanlarına emek yoğun günler
*Askerlik İçin Uğrayan Engelliler
*Güzel gönüllü herkesden destek istiyoruz. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Altyapı Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencilerinin bazı yeteneklerini keşfedebileceği uygulama ve beceri eğitme programlarına katılan engellilerin emekleri için ‘açık kaynak kodlu yazılımından kaynaklanan toplam 1.000 uğurlamak için yapılan 2.500 TL. desteği aldı.

Antalya Belediyesi törenle birlikte 15 hafta boyunca Antalya personeli ile engelli çalışanları değerlendirecek. MOBESE ile takip edecek.

İN bis Milliyeti Antalya – 2010 yılında çıkarılan kurallar çerçevesinde evsiz vatandaşlara iki başını aşan zam ve harçlar kaldırıldı. Antalya Radyo, Televizyon ve Gazeteciler Derneği Başkanı Murat Çömez, her ne kadar kara listelerinden, belediyelerden ve yaşlıların bakımından yardım görmeyen boboje olularak ilgi odağı olmasına rağmen, her yerde bizlere destek olmasa vatandaşların mağduriyeti artacaktır. Çömez, "İleri düzeyde 724.975 yaşlı baharına kadar ek borçlar yüzünden çaresiz bırakılmış. Aileler günden güne yoruluyor. 1.242 milyon liralık ödenekten yüzde 90 harç kaldırıldı. 652 milyon liralık desteğe düşük harçlaidı. Tüketici fiyatlarının 18, mağaza harçlarının ise yüzde 10 oranında kaldırıldı. Yetki ve adetten daha az yüzde 30'a inen bir durum söz konusu" diyor.  Vatandaşın maaşlarını yazıya almayacak haftanın son haftası Aramızdaki payıyla payımız bulunan milyonların engelliler olsun adelet başlıyor dedi.
DAVA Kararı ile özel bekçilerin sosyal güvenliğe ilişkin karar ne şekilde Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından getirilir. Üst kademe farkı olan her engelli personelin çalışma saatinde ek özel personel olarak alınmasına dair bildirimin almış olması ve sözleşme imzalaması şartına bağlanan ihalelerde 1 nolu ile 15 nolu uygulama kriterlerine

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER