© Baykuş Haber

Özel hastanede yanlış teşhis hayatını altüst etti

Kocaeli’deki özel hastanede 6 yıl önce meme kanseri teşhisi konulan ve meme ameliyatı yapılan Çiğdem Kışlalı'nın yaşadığı hukuk mücadelesi hala devam ediyor. Memesi alındıktan sonra kanser olmadığı ortaya çıkan Kışlalı, mesleğini kaybetti ve özel hayatı altüst oldu. Kışlalı, durumuyla ilgili açıklamalarda bulunarak, "Ben tenis antrenörüydüm, bütün meslek hayatım bitti. Yani ben bununla para kazanıyordum artık sağ kolum kalkmıyor" dedi.

2018 yılında özel bir hastanede meme kanseri olduğu söylenerek ameliyat edilen Kışlalı, sonradan kanser olmadığını öğrendi. Bu olayın ardından özel hastane ve doktorlarına dava açan Kışlalı'nın hukuk mücadelesi sürüyor.

Çiğdem Kışlalı, yaşadığı travmayı ve hukuk mücadelesini anlatırken, "Ben kendi isteğimle ameliyat olmak istiyorum, memelerime aldırmak istiyorum" gibi bir belge imzalamadığını, hastanenin herhangi bir onayının olmadığını ve doktorların kendisini ameliyat ettiğini söylüyor. Bu süreçte mesleğini kaybeden ve özel hayatı ciddi şekilde etkilenen Kışlalı, yaşadığı bu hukuki mücadeleyle adalet arayışını sürdürüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER