© Baykuş Haber

(ÖZEL) İnsanlık ölmemiş dedirten olay

RECEP SELÇUK (PARAYI BULAN KİŞİ SOLDA), PARASINI KAYBETTİKTEN SONRA EMNİYETTE TESLİM ALAN GAZİ AKTAŞ (SAĞDA)

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde yaşanan bu güzel hikaye, insanlık değerlerinin hala canlı olduğunu gösterdi. Bir vatandaş olan Recep Selçuk, aracını tamir ettirmek için gittiği Küçük Sanayi Sitesi'nde sıradışı bir olayla karşılaştı. Yolda rastladığı 4 bin 500 TL'lik bir miktar parayı fark eden Selçuk, bu parayı alarak hemen polise teslim etti.

Dürüst vatandaş Recep Selçuk, bulduğu parayı polise teslim etmesinin ardından bir gün sonra bu paranın sahibine ulaşılması sağlandı. Gazi Aktaş isimli vatandaş, kaybettiği parasının miktarını ve banknotlarını detaylı bir şekilde belirtti. Selçuk'un dürüst davranışı ve emniyete başvurması sayesinde kaybolan para sahibine geri verildi.

Recep Selçuk, yaşadığı deneyimi paylaşırken sadece doğru bir iş yapmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Kaybettiği paranın sahibi olan Gazi Aktaş ise Selçuk'a minnettarlığını dile getirerek, bulunması zor bir insan olan Selçuk'un dürüst davranışına teşekkür etti. Bu olay, insanlık değerlerinin hala canlı olduğunu ve dürüstlüğün güzel sonuçlar doğurduğunu gösteren güzel bir örnek oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER