© Baykuş Haber

(Özel) İstanbulda akıl almaz hırsızlık kamerada: Kancadaki 15 kilogramlık karkas eti çaldılar

Kağıthane ilçesinde, bir işyerinde gerçekleşen ilginç hırsızlık olayı güvenlik kameralarına yansıdı. Kadın hırsızlık çetesi, işyeri sahibinin üst katta müşteriyle ilgilendiği sırada fırsatı değerlendirdi ve kancada asılı 15 kilogramlık karkas kuzu etini çaldı. Olayın ardından iş yeri sahibi, motosikletle hırsızları kovalayarak eti geri aldı.

Olay, Kağıthane Ortabayır Mahallesi'nde meydana geldi. İş yerinin içinde kimsenin olmadığı bir anı fırsat bilen kadın hırsızlar, birlikte içeri girerek kancada asılı duran 2 bin 500 lira değerindeki yaklaşık 15 kilogramlık karkas kuzu etini çaldılar.

İş yeri sahibi Harun Kaya, üst katta müşterisiyle ilgilenirken hırsızlığı fark etti. Kısa sürede hırsızları yakalayan Kaya, eti geri almayı başardı. Güvenlik kameraları, olayın anlarını kaydetti. Hırsızlık çetesi daha sonra olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Olayın ardından Harun Kaya'nın emniyete şikayette bulunup bulunmadığı belirtilmedi.

Kaya, olayla ilgili yaptığı açıklamada, bu tür olayların kendilerini derinden üzdüğünü ve sürekli tedirginlik içinde olduklarını söyledi. Değerinin yaklaşık 2,500 TL olduğunu belirten Kaya, iş yerlerinin daha önce benzer bir olayla karşılaşmadığını ancak duyumlarının geldiğini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER