© Baykuş Haber

(Özel) Kağıthanede forklift kazası kamerada

Kağıthane ilçesindeki bir olayda, forklift ile palet kaldırmaya çalışan bir işçi, dengesini kaybederek yola düştü. Bu anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Olay yerinde bulunan vatandaşlar, yaralanan kişinin ambulans gelene kadar yağmurdan korunması için kartonlarla onu örttü.

Kağıthane Çeliktepe'deki olay, bir yedek parça iş yerinde çalışan bir işçinin forklift kullanırken dengesini kaybetmesi sonucu meydana geldi. Adamın yere düşmesi güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olayın hemen ardından başını çarpan işçinin sağlık durumu endişe yarattı, bu nedenle çevredeki insanlar hızla sağlık ekiplerine haber verdiler. Ancak ambulansın gelmesi sırasında başlayan yağmur nedeniyle yaralıyı ıslanmaktan korumak amacıyla vatandaşlar kartonlar kullanarak yardımcı oldular.

Sağlık ekibi olay yerine geldikten sonra yaralıya müdahalede bulundu ve onu hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Şans eseri adamın durumunun iyi olduğu bildirildi.

Olaya tanıklık eden bir esnaf, yaşananları şu şekilde aktardı: "Yan tarafta su deposundan malzeme indirirken ayağı kayıyor. Yüksek bir yerden aşağıya düşüyor. Ambulansı aradık ve geldi. Yerde yatıyordu durumu da fenaydı. Sonra ambulans aldı götürdü. Forkliftle palet indirirken ayağı kayıyor düşüyor. Yaklaşık 3 metreden düşüyor durumu iyiydi, yerdeyken de konuştuk. Orta yaşlıydı, alıp götürdüler."

Polis ekipleri olayı incelemeye başladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER