© Baykuş Haber

(Özel) Kamyon kamyon çöp çıktı...Evini temizlettirmek istemeyen kadın arka arkaya beddua yağdırdı

BURSA’DA 70 YAŞINDAKİ KADININ EVİNDEN KAMYON KAMYON ÇÖP ÇIKTI. YAŞLI KADININ EVİ, YETKİLİLER TARAFINDAN SAVCILIK KARARIYLA TEMİZLENİRKEN, O, YETKİLİLERE ARKA ARKAYA BEDDUA YAĞDIRDI. O ANLAR KAMERAYA YANSIRKEN, EV TEMİZLENİP İLAÇLANDIKTAN SONRA SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ.

Bursa'da ilginç bir olay yaşandı, bir 70 yaşındaki kadının evi büyük bir çöplüğe dönüştü. Nebibe Ç., Osmangazi ilçesine bağlı Yeşilova Mahallesi'nde bulunan iki katlı müstakil evinde yaşadığı mekanı kamyonlar dolusu çöp ile doldurdu. Komşuların yoğun koku şikayeti üzerine olay yerine gelen Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, savcılık kararıyla harekete geçti.

Polis, zabıta ve temizlik ekibi, 70 yaşındaki kadını evinden çıkarmak için uzun süre uğraştı ve dil döktü. Ancak yaşlı kadın, eve tekrar girmek istedi ve bu nedenle polis tarafından engellendi. Kadın, içeri giremeyeceğini anladığında ise görevli memurlara ve ihbar eden komşularına tepki göstererek beddua yağdırdı. Bu gerilim dolu anlar kameralara yansıdı.

Ev temizlendikten ve ilaçlandıktan sonra tekrar sahibine teslim edildi. Bu olay, bölgedeki ilginç ve unutulmaz olaylar arasına girdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER