© Baykuş Haber

(Özel) Kendi aracı gibi binip uyuya kaldılar, ateşe verip gittiler

BURSA’DA OTO TAMİRCİYE BIRAKILAN ARACA GİREN İKİ GENÇ ÖNCE UYUDU, ARDINDAN ATEŞE VERDİ. DURUMU SON ANDA FARK EDEN DÜKKAN SAHİBİ MÜŞTERİSİNİN ARACINI SÖNDÜRMEYE ÇALIŞIRKEN, HIZLI DAVRANAN POLİS ŞÜPHELİLERİ KAÇAMADAN YAKALADI

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bulunan bir oto tamircisinde yaşanan olayda, oto tamirciye bırakılan araca giren iki genç, önce araç içinde uyuya kaldılar. Ancak daha sonra uyanan bu şahıslar, aracı çakmak gazıyla ateşe verdi. Bu vandallık anını fark eden dükkan sahibi, hızla yangın söndürme tüpü alarak aracın yanına koştu. Ancak işte tam bu sırada polis, şüphelilerin kaçmasını engellemek için olay yerine geldi.

Yangını kendi çabalarıyla söndüren oto tamirci, müşterisinin aracının ciddi bir zarar gördüğünü fark etti. Bu vahim olay sonrasında, yaklaşık 40 bin liralık bir maddi hasarın oluştuğu bildirildi.

Hem oto tamircisinin hem de müşterisinin güvenliğini tehlikeye atan bu iki şüpheli, polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma ise hala devam etmektedir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER