© Baykuş Haber

Özel öğrencilere coşkulu mezuniyet töreni

ORDU’NUN ÜNYE İLÇESİ ŞEHİT HARUN ATEŞ ÖZEL EĞİTİM MESLEK OKULU SON SINIF ÖĞRENCİLERİ DÜZENLENEN TÖRENLE MEZUNİYET COŞKUSU YAŞADI.

Ordu'nun Ünye ilçesinde özel eğitim meslek okulu öğrencileri, unutulmaz bir mezuniyet coşkusunu yaşadılar. Şehit Harun Ateş Özel Eğitim Meslek Okulu'nda eğitim alan 14 son sınıf öğrencisi için düzenlenen mezuniyet töreni, büyük bir coşkuyla kutlandı.

Ünye ilçesinde 2017 yılından bu yana eğitim hizmeti sunan okul, 5 farklı bölümde 31 öğretmen ve toplamda 80 öğrenciye eğitim imkanı sağlıyor. Mezuniyet töreni, okulun Müdür Yardımcısı Muammer Coşkan'ın yaptığı konuşmayla başladı. Coşkan, öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyerek, ailelere ve öğretmenlere gösterdikleri ilgi, şefkat ve rehberlik için teşekkür etti. Coşkan, öğrencilerin okula başladığı ilk günden bu güne kadar edindikleri bilgi ve erdemle donatıldıklarını vurguladı ve gelecekte başarılarla okullarını, ailelerini ve okulunu en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını ifade etti.

Mezuniyet töreninin en özel anlarından biri, okul birincisi Ahmet Can Bardan'ın okul kütüğüne çivi çakmasıydı. Tören sırasında 14 öğrenciye mezuniyet diplomaları takdim edilirken, etkinlikler ve eğlencelerle dolu bir program düzenlendi. Mezuniyet anısına yapılan pasta kesimiyle birlikte tören sona erdi. Bu anlamlı gün, öğrenciler ve aileleri için unutulmaz bir deneyim oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER