© Baykuş Haber

(Özel) Önce köpekle oynadı, sonra böyle soygun yaptı...Tatilde paraları yerken yakalandı

BURSA’DA FARKLI FARKLI EVLERE GİRİP YÜKLÜ MİKTARDA ÇALDIĞI PARAYLA ANTALYA’YA TATİL YAPMAYA GİDEN HIRSIZ, BURSA POLİSİ TARAFINDAN OTELDE YAKALANDI. ŞÜPHELİLERİN ÖNCE KÖPEKLE OYNADIKLARI ARDINDAN SOYGUN YAPTIĞI ANLAR GÜVENLİK KAMERASINA ANBEAN YANSIDI.

Bursa'da gerçekleşen ilginç bir hırsızlık olayında, hırsızın farklı evlere girerek yüklü miktarda para çalıp bu parayla Antalya'ya tatil yapmaya gitmesi sonucu Bursa polisi tarafından yakalandı. Hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Bursa'nın Merkez, Nilüfer ilçesi Çamlıca Mahallesi'nde yaşandı. Hırsızlık şüphelisi olan Semih Ö., önce bir eve gitti ve balkon kapısına yöneldi. İlk denemesi başarısız olan şüpheli, birkaç saat sonra geri gelerek kapıyı açmayı başardı. Daha önce keşfettiği parayı alarak hızla kaçan Semih Ö., birkaç gün sonra bir arkadaşıyla birlikte Konak Mahallesi'nde bulunan başka bir eve gitti. Evin önündeki sokak köpeğiyle oynadıktan sonra içeri giren hırsızlar, hırsızlık işlemine devam etti. Semih Ö., çaldığı büyük miktardaki parayla Antalya'ya gidip bir otele yerleşti.

Güvenlik kameraları sayesinde hırsızın kimliği tespit edildi ve Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği, şüpheliyi takibe aldı. Bursa polisi, hırsızı otele yerleştiği sırada yakaladı.

Bursa'ya getirilen ve ifadesi alınan şüpheli, mahkeme tarafından tutuklandı. Bu olay, ilginç bir hırsızlık vakası olarak hafızalarda kaldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER