© Baykuş Haber

Özer, ZBEÜ kütüphanesine kitap bağışında bulundu

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI DÖNEMİNDEN SONRA 28. DÖNEM MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİMİ'NDE AK PARTİ'DEN ORDU BİRİNCİ SIRA MİLLETVEKİLİ SEÇİLEN VE İKİ DÖNEM ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNÜ ÜSTLENEN PROF. DR. MAHMUT ÖZER, ZBEÜ PROF. DR. DURMUŞ GÜNAY KÜTÜPHANESİ'NE KENDİ KOLEKSİYONUNDAN 26 KOLİ KİTAP BAĞIŞLADI.

Milli Eğitim Bakanlığı görevinin ardından 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti'den Ordu birinci sıra Milletvekili seçilen ve daha önce iki dönem Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü görevini üstlenen Prof. Dr. Mahmut Özer, ZBEÜ Prof. Dr. Durmuş Günay Kütüphanesi'ne 26 koli kitap bağışladı.

Bağışladığı kitaplar, kendi döneminde oluşturulan Prof. Dr. Durmuş Günay Kütüphanesi'ne ulaştı. ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal ve Genel Sekreter Prof. Dr. Zehra Safi Öz ile birlikte Prof. Dr. Durmuş Günay Kütüphanesi'ni ziyaret eden Prof. Dr. Mahmut Özer'in bağışladığı kitapları incelediler.

Rektör Özölçer, bağışlanan kitapların üniversite için büyük değer taşıdığını ve Prof. Dr. Mahmut Özer'in hem üniversite rektörlüğü döneminde hem de Milli Eğitim Bakanlığı görevinde üniversiteye önemli katkılarda bulunduğunu söyledi. Özer'e desteklerinden dolayı teşekkür eden Rektör Özölçer, bağışlanan kitapların katalog kayıtlarının yapılması ve hızlıca okuyucularla buluşturulması talimatını verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER