© Baykuş Haber

Özlüden kamu malına zarar verenlere karşı mücadele çağrısı

DÜZCE BELEDİYE BAŞKANI DR. FARUK ÖZLÜ, ŞEHRE KAZANDIRILAN ESERLERE BAZI KENDİNİZİ BİLMEZLERİN ZARAR VERMESİYLE İLGİLİ YAPTIĞI DEĞERLENDİRME, “BİZİM KAMERA SİSTEMLERİMİZ VAR AMA BUNU EL BİRLİĞİ İLE ENGELLEMEZSEK BUNLARLA BAŞA ÇIKMAMIZ ZOR” DEDİ.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şehirde gerçekleştirilen projelere bazı sorumsuz kişilerin zarar vermesi konusunda endişelerini dile getirerek, bu tür davranışların önüne geçmek için toplumsal işbirliğine vurgu yaptı. Özlü, kentin farklı bölgelerine halka hizmet sunmak amacıyla inşa edilen veya devam eden projelere zarar veren kişilerin tavrını üzülerek takip ettiklerini ifade etti. Belediye olarak şehre çeşitli eserler kazandırdıklarını belirten Özlü, parklar ve pazaryerleri gibi projelerin inşasını sürdürdüklerini dile getirdi. Ancak, bazı kişilerin bu alanlara zarar verdiğini, bankları kırdığını ve elektrik panolarını tahrip ettiğini gözlemlediklerini belirtti.

Başkan Özlü, kamera sistemlerinin bu tür olayları kaydettiğini ancak bu konuda toplumun işbirliği yapması gerektiğini vurguladı. Halktan bu tür davranışlara müsamaha göstermemelerini ve gördükleri zaman yetkililere bildirmelerini istedi. Kamera sistemlerinin yanı sıra toplumsal dayanışmanın da bu tür sorunların üstesinden gelmede önemli bir rol oynadığını ifade etti.

Son olarak, Düzce'deki en büyük parklardan biri olarak hizmete sunulmaya hazırlanan 23 Nisan Parkı'nda ve Düzce Merkez Pazaryeri'nde yaşanan zarar olaylarına dikkat çekti. Bu tür olayların tekrarlanmaması için toplumun daha duyarlı olması gerektiğini belirterek, herkesi bu konuda sorumluluk almaya çağırdı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER