© Baykuş Haber

Öztürk: “Toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştıran bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın mutluluğu içindeyiz”

YAHYALI BELEDİYE BAŞKANI ESAT ÖZTÜRK, KURBAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE KUTLAMA MESAJI YAYINLADI.

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Kurban Bayramı'nı kutlama mesajıyla selamladı. Başkan Öztürk mesajında, "Bir kez daha birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, toplumsal dayanışma ruhunu en üst düzeye çıkaran Kurban Bayramı'na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, aile fertlerinin, akraba, dost ve arkadaşların bir araya geldiği, özlem giderdiği, komşuluk ve akrabalık ilişkilerini güçlendiren, kısacası aile birliğinin değerini ve önemini hatırlattığımız özel günlerdir. Bu özel günlerin tadını çıkaralım" dedi.

Öztürk ayrıca, "Yahyalı Belediyesi olarak bayram öncesi temizlik çalışmaları yaptık, mezarlıkları düzenledik ve kurban pazarını en iyi şekilde hazırladık. Kurban satışları için denetimler gerçekleştirdik ve vatandaşlarımızın sağlıklı bir şekilde kurbanlarını kesebilmeleri için mezbaha düzenlemeleri yaptık. Ayrıca, bayram tatili sırasında trafikte dikkatli olmalarını, hız kurallarına uymalarını ve emniyet kemerlerini takmalarını rica ediyorum. Bayram coşkumuzu matemle karıştırmayalım. Tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı iletiyorum" şeklinde ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER