© Baykuş Haber

Pamukkale Belediyesi çalışanlarına ‘en iyi narkotik anne-baba eğitimi verildi

PAMUKKALE BELEDİYESİ ÇALIŞANLARA YÖNELİK DENİZLİ NARKOTİK SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN "EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE, EN İYİ NARKOTİK POLİSİ BABA VE NARKO REHBER" EĞİTİMLERİ VERİLDİ.

Pamukkale Belediyesi, çalışanlarına yönelik Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen "En iyi narkotik polisi anne, en iyi narkotik polisi baba ve narko rehber" eğitimleri ile uyuşturucu madde kullanımıyla mücadele konusunda farkındalık oluşturuyor.

Pamukkale Belediyesi, halka hizmet sunan personelinin eğitimine büyük önem veriyor. Bu kapsamda, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından yürütülen uyuşturucu madde ile mücadele çalışmaları çerçevesinde Pamukkale Belediyesi çalışanlarına yönelik eğitim düzenlendi.

Eğitimde, anne ve babaların çocukları üzerindeki etkisi ve uyuşturucu madde kullanımının erken tespit edilmesi ve önlenmesi konularına odaklanıldı. "En iyi narkotik polisi anne, en iyi narkotik polisi baba ve narko rehber" başlığı altında sunulan eğitimlerde, anne ve babaların nelere dikkat etmeleri gerektiği ve çocuklarının davranışlarını daha iyi anlamaları için farkındalık kazandırıldı.

Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından verilen eğitimlerde, madde bağımlılığının yaş ortalamasının düştüğüne dikkat çekilerek, bu mücadelenin toplumun her kesimi tarafından desteklenmesi gerektiği vurgulandı. Gençlerin uyuşturucudan uzak tutulması için devletin tüm imkanlarının seferber edildiği ve ailelerin çocuklarını daha yakından takip etmelerinin önemine vurgu yapıldı.

Pamukkale Belediyesi, toplumun sağlığına ve güvenliğine katkı sağlamak amacıyla bu tür eğitim faaliyetlerini sürdürmeyi sürdürecektir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER