© Baykuş Haber

Pamukkale Belediyesi vezneleri son saatlere kadar hizmet verecek

PAMUKKALE BELEDİYESİ, EMLAK, ÇEVRE TEMİZLİK, İLAN REKLAM, EĞLENCE VERGİLERİ İLE İDARİ PARA CEZALARI VE İMAR PARA CEZALARINDA YAPILANDIRMALARINDA SÜRESİNDE SON GÜN OLAN 3 TEMMUZ 2023 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 24.00’E KADAR VEZNELERİN AÇIK OLACAĞINI BİLDİRDİ.

Pamukkale Belediyesi, vatandaşların yapılandırma fırsatını kaçırmamaları için 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü saat 24.00'e kadar veznelerini açık tutacak. Bu süreç, 7440 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Kanunu kapsamında emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan reklam vergisi, eğlence vergisi, kira borçları ve idari para cezalarını içeriyor.

Pamukkale Belediyesi, vatandaşların son tarihi kaçırmamaları için 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü saat 24.00'e kadar ana hizmet binasındaki veznelere hizmet vereceğini açıkladı. Bu yapılandırma fırsatından yararlanmak isteyenler, emlak, çevre temizlik, ilan-reklam, eğlence vergileri, kira borçları ve idari para cezalarını yapılandırma başvurusu yapabilirler.

Pamukkale İlçesi sakinleri, peşin ödemelerde büyük indirimler ve Paraf Kart'a 5 taksit imkanı gibi avantajlardan yararlanabilirler. Ayrıca, vergi ödemelerini e-devlet veya resmi web sitesi üzerinden de yapma seçeneğine sahiptirler. Pamukkale Belediyesi, vatandaşların bu fırsatı değerlendirmesini teşvik ediyor ve kolaylık sağlıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER