© Baykuş Haber

Pamukkale Belediyesi yaz kursları dolu dolu geçecek

PAMUKKALE BELEDİYESİ, YAZ TATİLİNİN BAŞLAMASIYLA BİRLİKTE İLÇEDEKİ 4-17 YAŞ ARALIĞINDAKİ GENÇLERE VE KADINLARA YÖNELİK HEM ÖĞRETİCİ HEM DE YETENEKLERİNİ GELİŞTİRİCİ BİRBİRİNDEN FARKLI KURSLAR DÜZENLİYOR.

Pamukkale Belediyesi, yaz tatilinin başlamasıyla birlikte 4-17 yaş aralığındaki gençler ve kadınlara yönelik faydalı ve yetenek geliştirici kurslar düzenlemeye başladı.

Her yaştan vatandaşa çeşitli kurslar sunan Pamukkale Belediyesi, yaz tatili döneminde gençlerin daha verimli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla yaz kursları açıyor. Bu yaz, Pamukkale Belediyesi'nin düzenlediği yaz kursları spor ve kültürel alanlarda olmak üzere iki ana başlık altında gerçekleştirilecek. 4-17 yaş arası gençlere yönelik düzenlenen kurslar, 18 farklı alanda çeşitli branşlarda ücretsiz olarak sunulacak.

Kurslar, 8 farklı kategoride ve toplamda 18 farklı branşta düzenlenecek. Eğitici ve yetenek geliştirici nitelikteki bu kurslar, çeşitli yerlerde gerçekleştirilecek ve başvurular, web sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden kolayca yapılabilir.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, gençlerin ve çocukların eğitimine olan katkılarını vurgulayarak, yaz kurslarıyla ilgili olarak, "Gençlerimiz bizim için çok değerli. Onların eğitim ve sosyal hayatlarına destek olmak amacıyla ücretsiz kurslar sunuyoruz. İlçemizdeki tesislerimizle bu kurslarımızı gerçekleştiriyoruz. Gençlerimiz yazın da faydalı vakit geçirebilsinler diye 18 farklı branşta yaz kursları hazırladık. Mahallelerimizde yaşayan tüm gençlerimizi kurslarımıza bekliyoruz" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER