© Baykuş Haber

Pamukkale Belediyesinden eğitime destek sürüyor

PAMUKKALE BELEDİYESİ HER YIL OLDUĞU GİBİ 2023 YILININ YAZ TATİLİNDE DE İLÇE GENELİNDEKİ OKULLARDA TADİLAT ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ. PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI AVNİ ÖRKİ, “HER YIL ARALIKSIZ OLARAK OKULLARIMIZDA BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARI YAPIYORUZ. BU ÇALIŞMALARIMIZI YAZ BOYUNCA DA SÜRDÜRDÜK” DEDİ.

Pamukkale Belediyesi, yaz tatilinde ilçe genelindeki okullarda bakım ve tadilat çalışmalarını sürdürdü. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, her yıl düzenli olarak okullarda bakım ve onarım çalışmaları yaptıklarını belirterek, bu çalışmaların yaz aylarında da devam ettiğini söyledi.

Pamukkale Belediyesi, ilçede bulunan okullara destek sağlamayı sürdürüyor. Yazın ve kışın demeden okullarda bakım ve onarım işlerini gerçekleştiren belediye, 61 mahallede bulunan okullarda tadilatlar yaparak öğrencilere daha iyi bir eğitim ortamı sunmayı hedefliyor. Geçtiğimiz yıl Pamukkalelilere 3 yeni okul kazandıran belediye, kreşlerden kütüphanelere, konferans salonlarından halı sahalara kadar bir dizi destek sağlamıştı.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, eğitime verdikleri önemi vurgulayarak, "Deliktaş mahallesinde Muhammet Serter Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu ile Kavakbaşı mahallesindeki Doğa ve Fen Okulu'nu eğitime kazandırdık. Bu okullarımızda öğrencilerimizin cıvıl cıvıl sesleri geliyor. Çocuk kreşlerimiz hizmetlerini sürdürüyor. Okullarımıza yaptığımız kütüphanelerimizde öğrencilerimiz derslerini çalışırken, yeni bilgiler ediniyorlar. Öğrencilerimize, ailelerine ve öğretmenlerimize desteğimizi her zaman gösteriyoruz. Eğitim yuvalarımızda da bakım onarım işleri gerçekleştirerek, hem öğrencilerimizin hem de öğretmenlerimizin rahat etmesini istiyoruz. Bu yaz döneminde tadilat ve halı saha çalışmaları için harcanan bütçe yaklaşık 20 milyon TL oldu. Eğitim her önceliğimiz oldu, bundan sonra da olmaya devam edecek. Gençlerimizin sağlıklı gelişimlerini sağlamak amacıyla 8 okulumuza da halı saha yapıyoruz. Eğitim için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER