© Baykuş Haber

Pamukkale Belediyesinden Goncalılı afetzedelere destek

SON ZAMANLARDA YAĞAN YAĞMUR NEDENİYLE OLUŞAN SELİN ETKİLEDİĞİ MAHALLELERDE HAYVANCILIK YAPAN VATANDAŞLARA PAMUKKALE BELEDİYESİNİN DESTEĞİ DEVAM EDİYOR. ÖNCEKİ GÜN AKKÖY’DE SAMAN VE YEM DAĞITIMI YAPAN EKİPLER, BU KEZ DE GONCALILI ÜRETİCİLERİN YARASINI SARDI.

Son dönemde şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketi sonucu etkilenen mahallelerde, Pamukkale Belediyesi hayvancılıkla uğraşan vatandaşlara yardım elini uzatmaya devam ediyor. Akköy'de saman ve yem dağıtımını gerçekleştiren ekipler, şimdi de Goncalılı üreticilere destek oluyor. Pamukkale ilçesinde nadir görülen bir sel felaketi yaşanmasının ardından etkilenen vatandaşlara Pamukkale Belediyesi tarafından yardım eli uzatılmaya devam ediyor. Özellikle Akköy mahallesini etkileyen sel felaketi sonrasında, Pamukkale Belediyesi ekipleri şimdi de Goncalı'daki hayvancılıkla uğraşan vatandaşların yanında yer alıyor. Selin etkilediği ahırlarda Tarım İl Müdürlüğü ekiplerinin hasar tespit çalışmalarının ardından kaybolan yem ve samanlar, Pamukkale Belediyesi tarafından üreticilere teslim ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Akköy'de 25 ton yem ve 10 ton saman dağıtan ekipler, şimdi de Goncalı mahallesinde vatandaşların yanında oldu. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, mahalledeki vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Pamukkale Belediyesi ekipleri bu kez hayvancılıkla uğraşan vatandaşlara 5 ton saman ve 3 ton yem dağıttı. Başkan Örki, dağıtım işlemlerini bizzat takip etti.

Sel felaketinin yol açtığı zarardan dolayı üzüntü duyduklarını ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, "10 yılda bir meydana gelen bu sel felaketi, özellikle Akköy ve Goncalı mahallelerimizi ciddi şekilde etkiledi. Hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımız kayıplar yaşadı. Biz Pamukkale Belediyesi olarak bu kayıpları telafi etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu zor günlerde yaraları sarmak bizim görevimizdir. Bu vesileyle sel felaketinden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER